ه‍.ش. ۱۳۸۹ آبان ۱۷, دوشنبه

امروز...

اوضاع بیست و چهار سالگی بده! اما امروز خوب بود... من همه‌ش دارم به افسردگی می‌بازم! تازگی‌ها هم که اینسومنیا اضافه شده!

اما امروز تو یک ساعت و نیم سه تا غذا درست کردم که طبق نظر کارشناسا هر سه تا روانی کننده بودند... حال نداشتم بپرسم این اِ گود وی اُر اِ بد وی! از قیافه‌هاشون می‌شد اولی رو حدس زد! فک کنم باید ول کنم برم آشپز شم!
آشپزی جذابه و کار آدم‌های باهوشه! خصوصن در مبحث ای.کیو!

دارم ترجمه می‌کنم دوباره بعد از مدت‌ها و استعدادم در این زمینه گاهی لب‌خند رو به یاد میاره. ترجمه رو دوست دارم.

پیرهن بابا رو ساعت یک و نیم بعد از نصفه شب با رقص اتو کردم و این حالمو خوب کرد! البته طبق معمول همه‌چی تقصیر آهنگ آی ویل سروایوه!

بعد که رفتم غذای محمود رو بذارم تو حیات یهو دیدم اااااا! چه‌قدر ستاره! حال آسمون خراب بود! حسابی شبیه گنبد شده بود... خرس بزرگ و کوچیک هم بودن! چند تا ماهواره هم دیدم! خلاصه از اون احوالی بود که از آسمون تهران کاملن بعیده! کلی از سرما و آسمون و ستاره‌ها لذت بردم بعد ار مدت‌ها! کلی خیره به آسمون چرخیدمو بعدش از سرگیجه‌اش ذوق‌مرگ شدم! 
آخر سر هم تشکر کردم و اومد تو نشستم سر ترجمه‌ام.
پ.ن: درمورد ترجمه و دستور اون سه تا غذا به‌زودی می‌نویسم!
پ.ن: بله هنوز یادمه که یه پست در مورد چیستی و چرایی اثر هنری بده‌کارم!
تا بعد

۵ نظر:

  1. در کل امروز کار خیلی مفیدی نکردم و از برنامه‌ی ترجمه‌م هم خیلی عقبم اما کارهای امروز همگی منجر به حس‌های خوبی در من شدند.
    باید برم حموم!

    پاسخحذف
  2. امروز برای اولین بار خودم برای خودم کامنت گذاشتم! از این کار خودم خوشم اومد!
    ایده‌ی آشپزی خیلی جدیه! ایتالیا؟ فرانسه؟ یا خودم؟ آپشن دیگه نیست فک کنم!
    باز هم میزان استفاده‌م از علامت تعجب بالا رفته! این یعنی چند وقته کم نوشتم چون از به پایان رسیدن هر جمله تعجب می‌کنم! دیدید؟!
    تنبلی...تنبلی!

    پاسخحذف
  3. قول می‌دم این آخریش باشه! تصویرسازی‌های پرناز فوق‌العاده‌ان! کاملن بی‌ربط! ( دیدن‌شون جز همون کارها بود که در کامنت اول گفتم ولی) اگه مایل بودید که شما هم ببینید بگید لینک بذارم...

    پاسخحذف
  4. آسمان پر ستاره و رد شدن ماهواره حس خوبی داشت، آشپزی ایتالیایی به نظرم انتخاب بهتریه! و لینک پرنازم بده بیاد.

    پاسخحذف
  5. ناشناس محبوب!
    منم باهات موافقم در مورد آشپزی! اما از مکتب فرانسه هم نمی‌شه گذشت! باید همیشه دستی در شراب و خامه و عصاره‌ی مرغ داشت... وگرنه که زندگی همین گهیه که هست! لینک پرناز تو اف بی می‌باشد که متاسفانه فعلن من بهش دست رسی ندارم! اگه در این شبکه‌ی اجتماعی زیست می‌کنی پرنازو بجور! کاراش فوق‌العاده‌ست!
    در اولین فرصت که در اف بی حضور بهم رساندم لینک رو این‌جا برات می‌ذارم!

    پاسخحذف